Sloopwerk een specialiteit apart

P.A.P. Holten B.V. is gespecialiseerd in totaalsloop en renovatiesloop.           Het werk wordt uitgevoerd met geavanceerd materieel en vakkundig personeel.

Afhankelijk van de aard van het te slopen project kunnen wij beschikken over divers kranen: mini-kranen vanaf breedte 70cm, mobiele-kranen en rupskranen. Deze kunnen we uitrusten met een sorteergrijper, sloophamer of een combischaar.                                                   Daarmee kunnen we alle materialen goed verkleinen en sorteren op de verschillende afvalstromen.  Info Machines

Sloopwerken waarvoor u bij ons terecht kunt:
  • Slopen woningen
  • Slopen bedrijfspanden
  • Slopen silo’s en kelders
  • Verwijderen afrasteringen
  • Verwijderen bomen en struiken
  • Verwijderen bestratingen

Voor het afvoeren van alle vrijgekomen afvalstoffen gebruiken we onze eigen 6×6 met NCH containersysteem. Daarvoor hebben we de beschikking over diverse afvalcontainers van 6m³ t/m 30m³.                                        Voor het afvoeren van puin kunnen we ook onze 8×8 vrachtwagens inzetten.

Speciaal voor de smallere doorgangen hebben we de beschikking over een minikraan van 900kg en is ingeklapt slechts 70cm breed. Deze is speciaal geschikt om oude betonvloeren in bijvoorbeeld woningen te slopen. Deze machine is te voorzien van sorteergrijper of sloophamer.

Met onze eigen vrachtauto-dieplader combinatie vervoeren we onze eigen machines. Daardoor kunnen alle opdrachten snel en zonder vertraging worden uitgevoerd.